Arabian nights – onze keuze

Ook wij zijn een erg grote fan van de moderne gokkasten. Er komen elk jaar weer nieuwe gokkasten uit en ze gaan er steeds beter uit zien. Wij hebben zelf ook een persoonlijke favoriet, namelijk de Arabian nights gokkast. De gokkast is ontwikkeld door Net Entertainment en valt wel al onder de wat oudere gokkasten van NetEnt. Toch is dit een erg populaire gokkast en staat hij ook altijd erg hoog in de lijsten van online casino’s. Dit komt omdat het een progressieve gokkast is en de jackpot meestal over de 1 miljoen euro staat. De progressieve gokkasten zijn ook een van de populairste gokkasten onder de spelers.

Daarnaast heeft Arabian Nights een erg leuk thema wat veelal mensen doen denken aan de verhalen als Aladdin, 1001 nachten en andere verhalen waarbij een Arabisch tintje aan zit. De meeste verhalen zijn geheimzinnig, spannende voorwerpen en herkenbare symbolen. Bij de gokkast Arabian Night wordt u meegenomen naar een typische Arabisch marktplein waarbij u verschillende kraampjes ziet en slangenbezweerders.

Arabian nights uitleg

Arabian Night heeft een vrij standaard opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen. Het enige minpuntje bij de gokkast is dat het vrij weinig winlijnen heeft, namelijk 10 winlijnen. Dit is over het algemeen een stuk lager dan andere gokkasten. Wat dit ook betekent dat u met een vrij lage inzet al wel hoge winsten kunt behalen wanneer de symbolen goed vallen. U zult verschillende symbolen op de gokkast vinden als een sultan op wielen, kamelen, schoentjes, een zwaard en uiteraard de olielamp.
De sultan is het wild symbool en zou alle andere symbolen kunnen vervangen, op het Scatter symbool na. De Scatter is uitgebeeld als de olielamp, deze kan u op een magische Arabische manier naar het gratis spins scherm brengen.
Deze free spins kunnen u over het algemeen een leuk geldbedrag opleveren, uiteraard speelt geluk ook een rol! Wat Arabian Night zo leuk maakt is dat u bij 2 Scatter symbolen al een winst kunt behalen, bij drie of meer symbolen ontvangt u ook al 15 free spins en wanneer u een winst behaald wordt dit ook nog eens verdrievoudigd.

Arabian Nighs Jackpot

Bij Arabian night kunt ook net als bij Mega Fortune een gigantische jackpot winnen. Het enige verschil is dat u niet zoals bij Mega Fortune een speciaal spel hoeft vrij te spelen. Bij Arabian Night kunt u de jackpot winnen tijdens het spelen op de normale gokkast,maar ook in de free spins rondes. Wanneer de Sultan vijf maal op uw scherm verschijnt dan kunt u de bank gaan bellen, want u heeft de Arabian night jackpot gewonnen!!
Ik speel eens in de zoveel tijd op de gokkast en ik speel arabian night altijd via mijn broers website, waarbij u ook meer informatie kunt vinden over de gokkast.